Socialinės integracijos centras apdovanotas kaip geriausias socialinis partneris Šiaulių regione

Socialinės Integracijos Centras - SIC > Naujienos > Apie mus rašo > Socialinės integracijos centras apdovanotas kaip geriausias socialinis partneris Šiaulių regione

Socialinės integracijos centras apdovanotas kaip geriausias socialinis partneris Šiaulių regione

Socialinės integracijos centro direktorė ir atstovės dalyvavo Užimtumo tarnybos organizuotoje konferencijoje „Socialinės partnerystės vaidmuo užimtumui didinti“. Šiais metais Užimtumo tarnyba mini darbo biržų sistemos sukūrimo 100-metį ir vienerius Užimtumo tarnybos veiklos metus.
Renginys buvo skirtas pristatyti bendradarbiavimo gerąsias patirtis didinant gyventojų užimtumą. Diskutuota apie naujas, efektyvias partnerių bendradarbiavimo formas, taip pat apdovanoti socialinių iniciatyvų, labiausiai prisidėjusių didinant gyventojų užimtumą įvairiuose Lietuvos regionuose, įgyvendintojai. Socialinės integracijos centras buvo apdovanotas, kaip geriausias socialinis partneris Šiaulių regione. Per 13-ka metų aktyvios ir rezultatyvios bendradarbiavimo patirties su Užimtumo tarnybomis Šiaulių mieste ir apskrityje įgyvendinta daug projektų, skirtų įvairaus amžiaus ir socialinės padėties asmenims.